Almirom

Povestiti cum sunteti sau ati fost tratat de actualul sau un fost angajator. Explicati cat mai obiectiv, cu exemple, evitand generalizarile.

Almirom

Postby radupopescu » Sun Feb 22, 2009 2:08 am

Firma Almirom a postat o multime de anunturi cu locuri de munca in Cipru ( fara comision , nici inainte nici dupa ) . Desi cineva a mai intrebat , dar fara sa primeasca un raspuns clar , revin eu cu intrebarea : a plecat cineva cu aceasta firma in Cipru si ce s-a intimplat acolo ?

Multumesc !

radupopescu
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:50 pm

Firma Almirom

Postby azaharia » Fri Mar 06, 2009 1:00 pm

Buna ziua

Se pare ca aceasta firma este o mare teapa. Eu unu am fost la un interviu telefonic pe care l-am trecut. In acest moment firma mi-a zis sa termin munca ca intro saptamina plec. Dupa ce am terminat cu munca in tara vine si i-mi spune ca mi-a venit contractul dar urmeaza sa ma angajeze peste doua luni. In aceasta situatie nu mai am ce sa cred decit ca este o firma neserioasa, adica intr-un cuvint TEAPA.

azaharia
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 06, 2009 12:27 pm

Postby Dragon » Sun Mar 08, 2009 3:50 pm

Daca tu in urma unui telefon decizi sa renunti la locul de munca, atunci iti meriti soarta.

Fara un contract si un bilet de avion in mana nu renunti la niciun loc de munca.

Dragon
Active
 
Posts: 115
Joined: Sun Aug 03, 2008 1:54 pm
Location: Lefkosia

nu pot spune go for it dar

Postby draude26 » Sun Mar 08, 2009 5:43 pm

La hotelul unde lucrez eu sunt 5 persoane din romania, 4 din Buzau si una din Brasov care lucreaza ca ospatari , respectiv ajutor bucatar+bucatar , toti veniti prin firma Almirom..... Mai mult , Managerul hotelului a trimis astazi 2 noi contracte catre AAlmirom pentru inca doi ospatari ( pentru ca, la cum sunt unii romani, au plecat cativa dupa doar o luna de munca ) ... Nu pot sa spun ca e de incredere sau nu firma insa iti pot spune cu certitudine ca cunosc 5 persoane la ora actuala veniti prin Almirom...

draude26
Active
 
Posts: 14
Joined: Sun Jan 11, 2009 8:22 pm
Location: paphos

Postby radupopescu » Mon Mar 09, 2009 8:56 pm

Nici eu nu sunt de acord cu cele afirmate de azaharia cu privire la faptul ca are contract dar pentru ca este peste doua luni a si etichetat firma intr-un fel ; poate ca nu trebuia sa-si dea demisia de la vechiul job .
Asteptam declaratii din partea persoanelor care au ajuns in Cipru cu Almirom pentru ca eu si multe alte persoane care doresc un job acolo sa luam o decizie in cunostinta de cauza .

radupopescu
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 21, 2009 10:50 pm

...........

Postby draude26 » Wed Mar 11, 2009 8:48 pm

Ai voi intreba pe baietii in cauza daca accepta sa le postez aici numerele de telefon pentru ca cei interesati sai contacteze.... sau , inca mai bine , va pot da numarul de telefon de la hotel ca sa va spuna ei cate persoane aduc anual prin Almirom...

draude26
Active
 
Posts: 14
Joined: Sun Jan 11, 2009 8:22 pm
Location: paphos

......

Postby draude26 » Sat Mar 14, 2009 6:25 pm

................... la urma urmei, daca mai vrea cineva numerele de telefon sami dea PM ... deoarece , dupa cum spunea si cel care a deschis topicul, nu e bine sa fie deranjati oamenii mereu ... Sper sa gasiti raspunsurile pe care le cautati ...
Last edited by draude26 on Sun Mar 15, 2009 8:21 pm, edited 1 time in total.

draude26
Active
 
Posts: 14
Joined: Sun Jan 11, 2009 8:22 pm
Location: paphos

...........

Postby draude26 » Sat Mar 14, 2009 6:38 pm

Si sa mai fac o mica paranteza, sunt sigur ca sunt veniti oameni prin diferite firme aici ...care muncesc si e totul ok, si sunt altii veniti prin aceleasi firme si e vai de capul lor.... acuma vina , oare a cui este? Cum pot cei din romania sa stie ce e aici, ce fel de oameni sunt angajatorii etc... Parerea mea, sau sfatul meu..whatever... e , daca vreti sa veniti printro firma oarecare, vedeti unde vor sa va trimita, sunati hotelul respectiv sau firma respectiva si intrebati si voi " Nu va suparati, am o oferta de munca la firma dumneavoastra, puteti va rog sa-mi spuneti daca chiar aveti nevoie de mine sau nu? Deoarece eu sunt roman si mie frica sa iau o decizie singur, trebuie sa mai intreb vreo trei prieteni si 10 necunoscuti ca sa iau o decizie..." , o alta chestie, am cautat un job pentru prietena mea....receptie... am trimis emailuri pe la n hoteluri, intr-un final cineva o cheama la un intervie (nu e romanca e cehoaica) ...mergem noi acolo, vorbim cu managerul, a fost multumit de prezenta ei, de cunostiinte , si ia spus a doua zi sa vina la munca .... Cand se duce a doua zi acolo, tipa cu care trebuia sa lucreze primele ore (cineva trebuia sai arate ce e pe acolo, in fine) tipa respectiva , katerina .. romanca... ii spune ca din pacate intre timp postul a fost ocupat de altcineva si nu mai au nevoie de serviciile ei.... Asta proasta, a plekat, fara sa vorbeasca cu cineva din conducere sau ceva... trec 3 zile, ma suna managerul respectiv si ma intreaba daca sunt om serios? .. am ramas tampit... de ce? ... pai unde e fata ? pai sa vedeti ca a fost a doua zi dar i sa spus ca postul a fost ocupat intre timp ..... E , m-a invitat managerul (Petros) din nou la o cafea si m-a intrebat ... v-am spus eu ca postul e ocupat? ... m-am facut oleaka de cacao, prietena mea de rusine nu s-a mai dus acolo....shi intr-un final am aflat care era poanta.... Petros vroia sa o concedieze pe romanca noastra (motivele prefer sa nu le discut pe site) shi ea... stiind lucrul acesta .. a vazut scaparea in a o minti pe astalalta... Morala.... multi va vor spune sa nu veniti pentru ca le e frica de pielea lor , nu pentru ca e rau ? Nu e raiul dar ganditiva voi .... ce e mai bine? sa lucrezi in romania pe 200 de euro, sa platesti mancarea, poate si cazarea uneori... sau sa vi aici, sa lucrezi pe 600 sau mai mult.... de bine de rau, ai o masa sau doua...uneori chiar 3 , ai cazare .... shi oportunitatea de a cunoaste o lume noua , o mentalitate noua (prosti asa cum sunt ei cipriotii, au si ei ceva cultura... si uite ca noi , desteptii, lucram pentru ei nu invers)

draude26
Active
 
Posts: 14
Joined: Sun Jan 11, 2009 8:22 pm
Location: paphos

Postby max66 » Mon Mar 16, 2009 6:02 pm

Mare dreptate ai mai Darude ar trebui sa postezi discursul asta pe inca vreo 3 topice ..........de sa inteleaga si romanul care e treaba pe aici ca eu m-am saturat sa le tot citesc intrebarile si sa le dau raspunsuri ca tot nu vor sa priceapa ........
thank's!!!!!!!
Bine v-am gasit sper ca ne vom ajuta reciproc

max66
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:45 pm

Postby Liviu-Iulian » Tue Feb 16, 2010 9:47 am

Ce se mai stie de firma asta? Le-am trimis un CV pentru un loc de munca si ca mai toti romanii trebuie sa suflu si in iaurt ca sa nu ma ard.
Ma gandesc ca nu cumva dupa ce semnez contractul,ajung acolo iar dupa ceva timp sa nu ma inteleg cu patronul. In cazul asta imi e frica ca nu cumva sa raman "sclav" la a cel patron din cauza contarctului acela, eventual sa ma de-a in judecata ca am plecat inainte de termen.
Voi ce ziceti?

Cineva intreba daca contractul semnat aici in Romania este valabil! Vreau si eu sa stiu acest lucru.

User avatar
Liviu-Iulian
Active
 
Posts: 37
Joined: Wed Sep 30, 2009 12:26 pm
Location: Limassol Cyprus

Next

Return to Angajatori si experiente de munca

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron