sa ne cunoastem mai bine

Abia ai venit in Cipru si nu cunosti pe nimeni? Esti de ceva timp aici dar ai vrea sa iti faci prieteni noi?
Atentie: nu este o rubrica de matrimoniale, ci in principal pentru legat amicitii.

sa ne cunoastem mai bine

Postby cristilofu » Sun May 27, 2012 10:05 am

Eu sunt Cristi, am 32 de ani, sunt din Bacau iar in Cipru locuiesc in apropiere de Limassol. Sunt in Cipru din ianuarie 2007. Am ajuns aici pacalit fiind, ca o sa lucrez pe tractor. Nu s-a intamplat asa, am lucrat la o sera de plante exotice, asta pana am invatat putin limba, dupa care am prestat diferite servicii pe cont propriu. Am mai stat si fara munca e drept dar nu am ajuns sa merg la furat. De 4 ani stau undeva intr-un sat, Lofou unde ma cunoaste toata lumea si ma pot lauda ca de munca am continu. Lucrez in constructii, iar dupa ora 4 repar tot ce se strica prin sat. Oamenii apeleaza la mine, daca li s-a defectat masina, daca nu le merge netu, televizorul, orice.
Eu sunt destul de izolat de alti romani, dar ma simt acceptat de cipriotii de aici din sat, ca si cand as fi unul dintre ei. Cu toate astea, tot mai bine e sa iesi la un gratar cu niste conationali de ai tai.
Last edited by realwahl on Tue May 29, 2012 3:10 pm, edited 2 times in total.
Reason: Am corectat mesajul, pentru a fi usor de citit, deoarece cred ca merita citit. Daca mi-a scapat vreo greseala... imi cer scuze! Am mutat restul conversatiei la "off-topic". Sper ca pe viitor sa fim mai atenti la cum scriem!

cristilofu
Interested
 
Posts: 8
Joined: Sun May 13, 2012 7:18 pm

Return to Haideti sa ne intalnim!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron