informatii despre firma BORG CORP din Cluj (contracte in Cipru)

Povestiti cum sunteti sau ati fost tratat de actualul sau un fost angajator. Explicati cat mai obiectiv, cu exemple, evitand generalizarile.

informatii despre firma BORG CORP din Cluj (contracte in Cipru)

Postby corina ct » Tue Mar 16, 2010 1:16 am

Saluatare.Revin cu o intrebare: Ce parere aveti despre firma de BORG CORP din Cluj? Aveti informatii,sunt persoane pe forum care au plecat cu aceasta firma? Va multumesc.

corina ct
Interested
 
Posts: 9
Joined: Thu Mar 11, 2010 12:15 pm

Postby Mayol » Tue Mar 16, 2010 3:34 pm

am primit o oferta de la borg corp ...receptioner de noapte se lucra numai noaptea intr-un hotel 7 zile/sapt pe 500 E
i-am zis ca e ilegala treaba asta cu munca non stop iar el cica e perfect normal pt cipru ca a muncit acolo si stie
oricum...ai grija nu se merita sa fii sclavul nimanui mai ales pe 500 E

Mayol
Interested
 
Posts: 5
Joined: Wed Mar 10, 2010 1:14 pm

Re: doresc informatii

Postby beU » Sat Mar 19, 2011 3:07 am

corina ct wrote:Saluatare.Revin cu o intrebare: Ce parere aveti despre firma de BORG CORP din Cluj? Aveti informatii,sunt persoane pe forum care au plecat cu aceasta firma? Va multumesc.


@corina ct :Eu am plecat cu Borg anul trecut. Mie mi s-au parut seriosi. A mers totul f repede , am plecat intr-o saptamana si asta pt ca nu aveam eu actele pregatite.Eu sunt mai sceptica si bineinteles ca am verificat inainte si mi-am luat masuri de precautie dar n-a fost cazul. Au fost foarte operativi. N-au cerut niciun ban avans(nici nu le-as fi dat) le-am achitat comisionul in ziua in care le-am trimis prin email biletul de avion si contractele semnate. Nu i-am intalnit niciodata, n-am fost la ei la firma, am tinut legatura prin email si am vb de n ori la telefon pana am plecat. In aeroportul Larnaca am fost asteptati si dusi la angajator de catre Marina de la agentia din Cipru. A fost si o intamplare in aeroport : am ajuns la 11 noaptea, Marina a intarziat , noi ne-am panicat si l-am sunat pe dl Matei , dl Matei a sunat-o pe Marina si ne-a sunat inapoi sa ne spuna ca e in trafic dar vine, ne-a sunat apoi si Marina sa ne linisteasca...ma rog, totul s-a terminat cu bine. Ideea e ca omul si-a dat interesul si asta a contat. Am fost multi romani acolo, majoritatea veniti cu Borg. N-am auzit pe nimeni sa-i vorbeasca de rau.Oricum Marina mi se pare o tipa serioasa si destul de dura. Cred ca daca nu erau seriosi n-ar mai fi lucrat cu ei. Acum depinde de oferta si depinde si cat de serios e angajatorul. Sper ca in mare asa te-am lamurit, daca mai ai curiozitati intreaba-ma si iti raspund. Iti scrisesem mai mult dar pana sa trimit m-au delogat si am pierdut mesajul asa ca de nervi l-am mai scurtat :D
Tu ai aflat ceva despre Aqua Marine Business? Am primit si eu o oferta de la ei, am sa iau legatura sapt. viitoare sa vad despre ce e vorba.

beU
 
Posts: 2
Joined: Tue Mar 15, 2011 9:34 pm

Re: informatii despre firma BORG CORP din Cluj (contracte in

Postby corina ct » Sun Mar 20, 2011 2:55 pm

Salut beU si multumesc pentru informatii dar n-am mai ajuns aici prin nicio firma...ci am venit pe cont propriu in limassol. Numai bine!

corina ct
Interested
 
Posts: 9
Joined: Thu Mar 11, 2010 12:15 pm

Re: informatii despre firma BORG CORP din Cluj (contracte in

Postby realwahl » Mon Mar 21, 2011 3:46 pm

Buna Corina,

Acum cat timp ai venit in Cipru? Ti-ai gasit de lucru? Cat de repede? Ar fi foarte util pentru cei care incearca sa vina in Cipru sa afle cat de usor/greu ti-a fost tie sa vii in Cipru.

PS: Deschide te rog un topic nou pentru asta, ca sa pastram acest topic cu info relevante despre firma de intermediere BORG CORP din Cluj
Be the change you wish to see in the world. (Mahatma Ghandi)

User avatar
realwahl
Site Admin
 
Posts: 689
Joined: Sun May 08, 2005 1:21 pm
Location: Cyprus


Return to Angajatori si experiente de munca

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron