decada wrote:longbou vorbesti iar prostii.tocmai am venit din dk si nu e cum spui
m-ai dat pe spate
si ai muncit in dk fara CPR
daca nu ai CPR in dk platesti 60% impozit, si sa fi de acord cu impozitul asta trebuie "sa fii lovit la ceas"
Pentru a putea lucra in Danemarca, in mod normal trebuie sa ai tax card, iar pentru a face rost de acest tax card ai nevoie de un CPR, totusi daca te angajezi si primesti primul salariu inainte sa ai tax card, firma la care lucrezi este obligata sa vireze catre Skat 60% din salariu tau
problema este ca se feresc sa te angajeze fara CPR. La un moment dat romanii de acolo isi puneau intrebarea daca nu cumva firma care angajaza fara nu trebuie sa plateasca vreo taxa, si de aia evita lucrul asta
decada wrote:tu erai vorbitor nativ de ciprioata cand ai aterizat pe taramurile astea minunate?Doar intreb si eu asa....Ca de greaca ....Mai baieti voi chiar toti ati venit LA SIGUR sau PE MESERIE
in alta ordine de idei eu nu vorbesc nici acum greaca sau ciprioata, si nici nu neg ca am facut o gresala venind aici, de aceea sfatuiesc pe atii sa gandeasca de 2 ori inainte sa faca pasul asta si sa nu faca gresala care am facut-o eu, si da, eu am venit "pe meserie" si nici nu as accepta sa muncesc altceva decat meseria mea (sofer profesionist)
ceea ce considera unii ca e un trai bun nu este considerat la fel de toata lumea
eu in momentul de fata muncesc in Cipru pe aceeasi bani pe care munceam in Romania inainte sa vin (1000 euro) si crede-ma ca abia astept sa gasesc ceva care sa imi convina in Romania sau in alta tara si sa plec de aici
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.