Romania versus Cipru

Unde este mai scump, in Romania sau in Cipru? In analiza dvs, tineti cont de nevoile diferite specifice fiecarui loc, nu comparati doar preturile sau salariile, rupte din context.

Romania versus Cipru

Postby lux_20cm » Tue Apr 05, 2011 10:15 am

mai frumoasa e romania :))) da mami multzi banutzi parca is aci dar oare merita ??? banii pentru viatza de aksa?? merita sa stai aici uitat intre straini si sa nu fii acasa cu prietenii??
nu totzi romanii is fara educatie ;)

lux_20cm
Active
 
Posts: 10
Joined: Tue Nov 23, 2010 8:47 pm
Location: limassol

Re: Preturi in 2010: Romania versus Cipru

Postby bizkitt » Tue Apr 05, 2011 10:21 am

De cand esti in cipru? ai fost recent in romania sa vezi ce preturi sunt? Prietenii nu te tin cu salar lunar si poate esti uitat aici printre straini da poti sa-ti faci prieteni si aici ca la urma urmei pt majoritatea prietenilor esti bun de cinste doar..... din pacate.
If you think experts are expensive wait until you see how much amateurs will cost you.

User avatar
bizkitt
Active
 
Posts: 522
Joined: Fri Aug 24, 2007 9:11 pm
Location: cyprus limassol

Re: Romania versus Cipru

Postby Mimmy-Maria » Sun Apr 10, 2011 4:26 pm

Faptul că după muncă te “invită”la un păhărel,e bine,dar trebuie să-i întrebi din start cît se pune la chetă de căciulă,altfel rişti să căşune pe tine,ca să plăteşti consumaţia!Peste tot sunt astfel de oameni,iar dacă nu eşti atent,poţi da faliment şi rămîi şi fără “prieteni”!Nu-ţi poate fi un bun prieten cel care te invită la băut cu portofelul gol,sau care-ţi intră cu mîna goală în casa ta!Nu se face aşa ceva!Nu mai zic de întoarcerea în ţară,unde nici n-ai aterizat bine şi îşi fac apariţia tot felul de “prieteni”şi toţi “cu greutăţi financiare” şi “însetaţi”!Prieteni-prieteni,dar portofelul gras,este cel mai bun prieten!

Mimmy-Maria
Active
 
Posts: 73
Joined: Thu Mar 03, 2011 3:50 am
Location: on earth


Return to Nivelul de trai si cheltuieli Romania vs. Cipru

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron