by vic132006 » Thu May 10, 2012 7:44 pm
clau, eu nu vorbeam de internet furat sau nu, internetul nu e furat, e de la singurul care ofera internet in sat, doar ca ianinte era al alcuiva sopul si refuza sa ne dea net, chiar daca plateam pentru el caci seful nostru i-a interzis sa ne furnizeze serviciul.in satele mici nu sunt companiile de care vb tu cyta sau mtn, dar noul proprietar ne-a dat net pentru ca efectiv nu il suporta pe boss.asta ar fi unu, doi daca nu stau la el, tinand cont ca nu ne-a dat banii, unde sa plec?pe plaja?sau pe strada, refuz sa ma duc la munca pana ma plateste, chiar daca in ultimele zile am fost la munca, nu vrea sa imi dea banii, tu ai munci fara sa ti se plateasca salarul?si cum e frig inca afara nu prea imi vine sa dorm inca pe plaja, asa ca il amenint si pot sta la el in casa caci sincer imi ia destui bani din salar pentru o camera fara frigider, fara buda functionala, fara apa calda, si plina de gandaci.nu fac mofturi, muncesc de-i sar capacele dr macar sa ne plateasca putinul care trebuie 650.
asta ca sa lamuresc pe cei care s-au grabit sa judece fara sa stie, plus ca nu fac numai munca de restaurant, curat si la vilele lui, calc tot ce trebuie, spal , orice are nevoie, nu am facut mofturi nici eu nici sotul...dar pana unde? nu apucam sa avem si noi o ora sa stam jos si la urma vine si urla la noi...asa ca i-o trag si eu romaneste....pana imi dai banii sau pana te comporti normal asta e raspunsul meu.iar cu ce am spus despre romanii care viseaza, sincer nu stiu de cat timp esti in cipru dar eu una in proportie de 90 la suta am intalnit numai romani care visau program de 8-10 ore, o zi doua libere si 800-900 euro salar. din pacate anul asta astea sunt vise. la asta ma refeream, nu vreau sa-si faca nimeni iluzii ca am vrut job de 8 ore si 1000 de euro salar, stiam la ce m-am inhamat dar sa muncesti 16-18 ore pe zi e cam mult mai ales fara liber si cu tipete urlete, amenintari.nimeni nu prea are curajul sa spuna aici cum e fata neagra a cipriotilor , dar din pacate asta e.si apropo claus...sunt f multi visatori pe forumurile de romani care cauta de munca inafara.citeste discutiile cu ei inainte sa vina in cipru si ai sa vezi.pragram, zi libera, bani, tips etc.....astea multe dintre ele sunt vise.va multumesc!