Winterfall wrote:Ciprioti prin lege castiga mai bine decat cei veniti din afara , si tu ar trebui sa sti asta , eu consider ca esti in Cipru acum, daca nu acest mesaj este irlevant. Oricum.
noi
prin lege avem drepturi egale cu cipriotii!
nu stiu unde ai vazut tu legea prin care ei trebuie sa ia mai multi bani ca noi, dar as fi curios sa o vad si eu.
Winterfall wrote:Daca nu poti inghiti rahat de la un job , logica spune un lucru , traiesti pe bani parintilor, ai un venit secundar sau au un cont imens din care te hranesti cand esti somer.
nu toate persoanele gandesc ca tine!
eu spre exemplu sunt sofer, si m-am dus sa ma angajez la un patron care avea pretentia sa si incarc si sa descarc camionul. ba mai mult cand nu erau comenzi sa-i mai aranjez si cate ceva prin magazin (era magazin de materiale de constructii).
nu mi-a spus asta de prima data, am vazut cand m-am dus prima zi sa vad despre ce e vorba. cand am vazut ca trebuie sa descarc cate un palet de ciment la mana , i-am zis ca asta e treaba de femeie. si i-am recomandat sa o faca ma-sa.
avea un sofer bulgar care muncea la el de 5 ani, ii spusese la angajare ca dupa 6 luni o sa-i mareasca salariu. binenteles ca nu i-a mai pus niciun cent peste cat s-au inteles prima data.
MOTIVUL:
"daca nu-ti convine am 10 romani la poarta care muncesc pe bani mai putini ca tine"
Winterfall wrote:P.S: Parlitul de mine este deja reangajat la AMDOCS daca ai sta in cipru ai fi auzit de ei , pe un salariu de 10 ori mai mare decat cel care il aveam inainte ,
oare de ce imi vine greu sa te cred?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
am aproape 3 ani in Cipru.
stii cati am vazut aici care sunt vai de mama lor dar care imi spun ca o duc mai bine ca in tara?
daca ii intrebi, de ce, o sa-ti raspunda:
"pai uite mi-am luat masina, si e si d-aia care schimba singura vitezele.
pai cati din Romania au masini automate?
si am mai strans si niste bani"
dar daca il cauti toata ziua umbla in salopete. cand ia haine curate pe el inseamna ca s-a imbracat in "hainele bune".
daca te uiti ce fumeaza, il vezi ca impleteste in mana tigari din tutun varsat si daca-l intrebi ce fuma in tara iti zice "kent 8"
pai si aici de ce nu mai fumezi kent 8?
"pai aici sunt scumpe!" cu toate ca nu e mare diferenta de pret
astia sunt oamenii!
in tara fuma kent, sa-l vada toata lumea! aici nu-l cunoaste nimeni, merge si tutun ieftin
aici merge si sa stea imbracat in salopete toate ziua ca nu intereseaza pe nimeni, sa se spele la saptamana (ce atata consum de sapun) ca si ala cu care sta in camera pute.
dar in schimb spala masina de 4 ori si merge o data cu ea, (a dracu benzina ca scumpa mai e)!
sincer iti spun, nu am venit in Cipru sa ma "prostituez"!
nu am venit ca sa renunt la unele lucruri care in tara mi le permiteam iar aici nu mi le permit ca vreau sa strang bani.
daca o sa vina vremea sa nu-mi permit anumite lucruri pe care in tara mi le permiteam, in secunda 2 sunt in avion.
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.