@traianuss: Ai dreptate. Pana sa se inchida si eu tot la o fabrica cu capital strain am lucrat. Greseala lor: au pus manager cipriot. Banii au fost buni spre foarte buni chiar.
Din pacate Cipru este o tara mica si piata muncii este la fel. Concepte precum achizitii centralizate pentru firme/grup de firme, tehnolog de productie, mentenanta preventiva si altele sunt din zona SF. In conditiile astea imi vine foarte greu sa gasesc ceva de munca platit decent... nu bine, DECENT. Prima intrebare: de unde est?. La sfarsit toti iti zic ca nu pot sa dea salariu peste 900, iar din aia iti mai iau pentru asigurari. Daca esti roman cu Fac de Inginerie in Romania nu esti bun. Is buni ai lor care spun ca intr-un cablu ai atatea faze cate sarme vezi... Asa imi mai vine sa le explic ca atunci cand ei inca mergeau pe magar un "pustio rumanos" a inventat un "mizilic" numit motor cu reactie la care s-a adaugat efectul Coanda... Sa le mai zic ca Romania are fabrici unde se construiesc avioane? Ce sa le mai zic de tren, tramvai. metrou, telecabine?