Concedii

Informatii despre firma, despre conditiile si perpectivele pe care le ai de dezvoltare. Opinii ale celor care lucreaza aici, intrebari ale celor care se gandesc sau s-au hotarat deja sa vina.

Moderator: shatulina

Concedii

Postby patrickiss » Mon Aug 08, 2005 7:11 pm

Cine imi poate spune cum se acorda concediile? Dupa ce perioada, daca se poate lua concediu de doua ori cate 2 saptamani intr-un an; este o lista cu prioritati dupa care se acorda aceste concedii? Eu vin in septembrie, credeti ca e posibil sa vin in concediu in Romania de Craciun ?
Multam
Petrica S
patrickiss
Active

Re: Concedii

Postby realwahl » Wed Aug 10, 2005 1:16 pm

patrickiss wrote:Eu vin in septembrie, credeti ca e posibil sa vin in concediu in Romania de Craciun?

De craciun... adica atunci cand vrea tota lumea sa plece acasa, nu? Putem vorbi cu sefii, si intelegatori cum sunt, s-ar putea sa inchida firma si afacerea timp de 2 saptamani ca sa putem sa ne luam cu totii vacanta de sarbatori.

Concediu in general se ia pe durata maxima de 2 saptamani, in functie de perioada prin care trece proiectul si de vechimea cererilor.
realwahl
Site Admin

Postby patrickiss » Sun Mar 12, 2006 8:29 am

Pana la urma se pare ca se acorda concediu in functie de fiecare proiect, am avut colegi care au plecat de Craciun acasa, chiar daca venisera abia in septembrie.
Avand in vedere ca poti sa nimeresti intr-un proiect in care in general majoritari sunt indienii, faptul ca pleci tu acasa de Craciun e la fel ca orice concediu in orice perioada si nu conteaza ca se pleaca si de la alte proiecte.
Trebuie doar anuntati cei de peste tine din timp, ca sa isi poata organiza resursele.
Eu nu am mai plecat de Craciun pentru ca mi-am luat concediu in februarie (atunci am avut nevoie).
Pentru alte evenimente (evenimente in familie, studii) se pare ca se acorda concediu indiferent de perioada in care ai stat in firma.
Petrica S
patrickiss
Active

Postby realwahl » Wed Mar 22, 2006 12:22 am

patrickiss wrote:Pentru alte evenimente (evenimente in familie, studii) se pare ca se acorda concediu indiferent de perioada in care ai stat in firma.

Intradevar, nu sunt absurzi. Insa tu, cat concediu ai avut? De cat timp esti in firma?
realwahl
Site Admin

Postby mariano » Thu Apr 13, 2006 12:21 am

Daca vrei sa-ti iei concediu trebuie sa vorbesti cu PM-ul. El iti da aprobarea. Sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu: am vorbit doar cu GL-ul care m-a asigurat ca nu e nici o problema si ca vorbeste el cu PM. Cu 3 zile inainte de a pleca acasa GL-ul m-a intrebat "Da' cine ti-a aprobat concediul ?" . Imi venea sa-l strang de gat :evil: . Pana la urma a fost si vina mea ca n-am vorbit cu cine trebuie. Noroc ca nu platisem biletul de avion ca aveam ca bonus si niste penalizari de anulare.
mariano
Interested

Postby RaduT » Mon Jul 30, 2007 2:03 pm

Referitor la zilele de concediu: ce se intampla cu zilele ramase intr-un an din cele 20 pe care e obligata firma sa ti le dea? Se reporteaza pentru anul urmator sau esti platit ca zi lucratoare?
RaduT
Interested

Postby onisorc » Tue Jul 31, 2007 7:35 am

RaduT wrote:Referitor la zilele de concediu: ce se intampla cu zilele ramase intr-un an din cele 20 pe care e obligata firma sa ti le dea? Se reporteaza pentru anul urmator sau esti platit ca zi lucratoare?

Se reporteza pentru anul urmator, si ce este peste 30 zile se plateste.
onisorc
Active

Postby onisorc » Tue Jul 31, 2007 7:39 am

RaduT wrote:Referitor la zilele de concediu: ce se intampla cu zilele ramase intr-un an din cele 20 pe care e obligata firma sa ti le dea? Se reporteaza pentru anul urmator sau esti platit ca zi lucratoare?

Se reporteza pentru anul urmator, si ce este peste 30 zile se plateste.
onisorc
Active

Return to Programatori romani in Amdocs Cipru