Taxes due to EU admission

Informatii despre firma, despre conditiile si perpectivele pe care le ai de dezvoltare. Opinii ale celor care lucreaza aici, intrebari ale celor care se gandesc sau s-au hotarat deja sa vina.

Moderator: shatulina

Taxes due to EU admission

Postby blah » Fri Jan 19, 2007 8:18 pm

Pentru cei noi care or sa vina sa lucreze aici.

Sumele pe care le semnati in contract sunt brute la care se aplica 6.3% asigurari sociale incepand cu 1 Jan 2007.

Mai este si impozitul pe venit care se aplica la ce depaseste 10.000 de lire pe an dupa ce se aplica procentul de mai sus.

Asta vroiam sa va zic sa aveti grija ca chiar daca suma e mare in contract e bruta :), si subject to taxes of any kind in future. Asa ca s-ar putea sa nu prea puteti pune prea mult deoparte.

Din cauza ca salariul e brut e foarte nesigur. O alta variabila e cursul de skimb. Nu stiu daca celor noi li se ofera lire insa pentru noi pierdeam mult din cauza ca dolarul scadea.

Fun!
blah

Re: Taxes due to EU admission

Postby onisorc » Thu Mar 15, 2007 3:13 pm

blah wrote:Pentru cei noi care or sa vina sa lucreze aici.

Sumele pe care le semnati in contract sunt brute la care se aplica 6.3% asigurari sociale incepand cu 1 Jan 2007.

Mai este si impozitul pe venit care se aplica la ce depaseste 10.000 de lire pe an dupa ce se aplica procentul de mai sus.

Asta vroiam sa va zic sa aveti grija ca chiar daca suma e mare in contract e bruta :), si subject to taxes of any kind in future. Asa ca s-ar putea sa nu prea puteti pune prea mult deoparte.

Din cauza ca salariul e brut e foarte nesigur. O alta variabila e cursul de skimb. Nu stiu daca celor noi li se ofera lire insa pentru noi pierdeam mult din cauza ca dolarul scadea.

Fun!

O precizare: in primi 3 ani se face o deducere de la impozit de 5.000 CYP.
"Pusul" deoparte este in functie de fiecare si de ceea ce vrea sa faca in viata, nu se poate generaliza. :wink:
onisorc
Active

Postby RaduT » Tue Jul 31, 2007 10:08 am

onisorc wrote:
"Pusul" deoparte este in functie de fiecare si de ceea ce vrea sa faca in viata, nu se poate generaliza. :wink:

Poti te rog sa detaliezi un pic? Ce trebuie facut pentru aceasta deducere? Trebuie depuse acte undeva sau e considerata implicit?
RaduT
Interested

Postby onisorc » Tue Jul 31, 2007 10:22 am

RaduT wrote:
onisorc wrote:

Poti te rog sa detaliezi un pic? Ce trebuie facut pentru aceasta deducere? Trebuie depuse acte undeva sau e considerata implicit?

O sa vezi, practic nu platesti/nu primesti nimic in plus!
onisorc
Active

Return to Programatori romani in Amdocs Cipru