Ciao,
Desi am citit raspunsul tau destul de repede dupa postare... abia acum apuc sa iti scriu.
mail.fpc wrote:...m-a debusolat faptul ca dupa ce ma agit ca vitamina C pe forumul asta gasesc fel de fel de bacterii care se dau imuni si de aceea am hotarit sa te iau exemplu si sa scriu doar la obiect si cind sunt in buna dispozitie sau am foarte mult timp (un post aicea mi-a furat o-data peste 4 ore

)
Well, that's up to you! Poti scrie la subiect sau... orice altceva iti trece prin cap! Iar daca lumea este interesata de subiecte, colaboreaza.
mail.fpc wrote:din cind in cind am probleme cu reload-ul paginii si pierd ce am scris chiar daca sunt logat mereu sau ocazional si cred ca serverul cu apache-ul pe el se mai ineaca si nu stiu unde este colocat dar oricum asta nu este treaba mea si nu ma priveste am vrut doar sa fiu pacifist si atita.
mail.fpc wrote:as vrea si eu ca mai tirziu sa-mi arhivez posturile mele pentru a fi reluate alta data daca este nevoie pe acest forum sau altele ca sa nu fac bataturi la mina cu copy paste asa ca ai vreo ideie a-la AMDOCS din Omonia
Am un cont de hosting de la
www.godaddy.com , iar scriptul forumului e de la
www.phpbb.com . Daca ai observat probleme in functionarea scriptului de forum, te rog sa le semnalezi pe site-ul
www.phpbb.com . Astfel, e mult mai probabil ca ei sa le investigheze si sa le rezolve. Iar eu promit sa fac upgrade la noua versiune!
mail.fpc wrote:am primit mai multe reclamatii de la altii utilizatori din forum legat de deschiderea unui cont nou si ma refer aicea la codul de confirmare care nu prea aparea semn ca php-ul nu se prea pupa cu astia.
Ok, o sa schimb acel script. L-am pus pentru ca... erau forte multe conturi noi facute automat de boti. Acum sunt mai putine, insa tot sunt. Incerc sa gasesc alta solutie!
mail.fpc wrote:sunt curios ca forumul asta a aparut din 2005-2006 parca si mai devreme nu era nimica in cazan dar oricum internetul era prohibitiv populatiei mai ales ca ciprioii inca mai folosesc cu placere dial-upul
Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Initial am facut un blog (pentru prietenii mei din ro, sa mai stie despre mine), apoi am vazut ca intra multi necunoscuti si ca apar tot felul de intrebari. Raspundeam tot pe blog insa... a devenit evidenta nevoia interactivitatii. Si asa a aparut in 2005
www.CyprusAlien.com .
mail.fpc wrote:vad ca se reinoieste domeniu pina in 2009 si a mai fost facut parca o data sau de doua ori intrebarea este daca se va putea mentine si pe viitor domeniul si colocatia actuala stiind fiind ca cineva trebuie sa plateasaca ceva mai ales ca nu ai mult trafic pe main si nu poti scoate bani din sponsori asa ca va mai ramine sau nu pe veci
Well, in viata, banii nu sunt totul. Asa ca, forumul va exista mult timp de acum incolo. Ii voi reinnoi atunci cand se va apropia de expirare, asa ca fii fara grija. Nu il voi lasa sa se piarda. Revenind la parte financiara - in partea de sus a fiecarei pagini poti vedea o reclama de la google. Astfel, traficul (click-urile) reuseste sa plateasca domeniul si gazduirea.
mail.fpc wrote:nu pot sa inteleg ce sa intimplat cu
INAPOI IN ROMANIA era alcineva admin si daca da cum dau de el ca as vrea sa las si niste posturi pe el si daca da cu titlu in first
pentru elucudare iata
http://www.cyprusalien.com/inapoi-in-romania/-am inteles ca era subdomeniu dar totusi orice directionare e taiata si nimeni nu poate sa lase un coment ca n-ai unde
Inapoi in Romania... e un blog inceput tot de mine, la intoarcerea mea din Cipru in Romania (unde am stat vreo luna). Ca o curiozitate: cum ai gasit aceasta adresa?
Acum am intrat si vad ca linkurile nu merg. Probabil ca... nu mai merg de la mutarea site-ului de pe un hosting pe altul. I'll take a look.
mail.fpc wrote:Despre mine te rog sa ma scuzi ca daca sunt de foarte multi ani printre ciprioi asa cum am mai scris si mai sus nu a existat un forum in limba romana pina prin 2005 parca ... iar dupa 2005 am fost plecat pe la italieni ... asa ca nu am avut cind sa ma exprim decit acuma
Don't worry, my friend! Cred ca stii f bine expresia....

)
mail.fpc wrote:Acestea fiind spuse daca subiectul devine tentant si pentru alte kataride insulare pot sa te buzz-ui cu citeva private?
Bineinteles.