schimbari 2008 in amdocs

Informatii despre firma, despre conditiile si perpectivele pe care le ai de dezvoltare. Opinii ale celor care lucreaza aici, intrebari ale celor care se gandesc sau s-au hotarat deja sa vina.

Moderator: shatulina

schimbari 2008 in amdocs

Postby bubulici » Wed Mar 05, 2008 9:15 pm

vad din pacate ceva inactivitate aici, desi recent, Ivan Z. mi-a spus ca salarizarea s-a schimbat: 19000 EUR , nu dolari, minim , NET per annum. in ce masura este adevarat ? cat de bine se schimba situatia in sensul ca renteaza sa vii la amdocs? acum 2 ani am refuzat ca salaru era mic (in USD). aici in RO am aproape 1000EUR net...
cost of living s-a marit si el de la 1 ian 2008 pe acolo ?

cine mai reimprospateaza oleaca threadul asta ? :oops:
bubulici

Postby rasgeado » Wed Mar 05, 2008 10:12 pm

...au plecat toti de la amdox, nu cred ca mai are cine sa-ti raspunda :D

daca serios, eu NU cred ca renteaza sa vii aici de la 1000 de euro net in Romania, vorbesc in general, nu de amdox
rasgeado
Active

Postby bubulici » Wed Mar 05, 2008 10:18 pm

rasgeado wrote:...au plecat toti de la amdox, nu cred ca mai are cine sa-ti raspunda :D

wtf? is that a joke?

rasgeado wrote:daca serios, eu NU cred ca renteaza sa vii aici de la 1000 de euro net in Romania, vorbesc in general, nu de amdox

ce sa zic, nu e vorba DOAR de bani ci si de niscai nivel de trai >>
bubulici

Postby rasgeado » Wed Mar 05, 2008 10:58 pm

Nu e joke cu plecatu, din sursele mele au plecat multi de acolo. Nu ma pune sa dau detalii, poate se sesizeaza cineva mai in masura sa raspunda.

Legat de a doua chestiune. Ciprul poate sa-ti placa, dar poate sa nu-ti placa deloc, eu iti recomand sa vii aici in vacanta de proba. Cum a mai zis cineva, Cipru nu e occident, Cipru e Asia mica.
rasgeado
Active

Postby dannydanny » Fri Mar 07, 2008 8:59 am

...
Last edited by dannydanny on Fri Mar 28, 2008 1:06 am, edited 1 time in total.
dannydanny
Active

Re: schimbari 2008 in amdocs

Postby onisorc » Wed Mar 12, 2008 11:14 am

bubulici wrote:vad din pacate ceva inactivitate aici, desi recent, Ivan Z. mi-a spus ca salarizarea s-a schimbat: 19000 EUR , nu dolari, minim , NET per annum. in ce masura este adevarat ? cat de bine se schimba situatia in sensul ca renteaza sa vii la amdocs? acum 2 ani am refuzat ca salaru era mic (in USD). aici in RO am aproape 1000EUR net...

Salut.
Cu bani e mai bine acum. Cu siguranta se poate gasi un job in IT in Bucuresti mai bine platit.
Dar nu e totul numai despre bani.
onisorc
Active

ADEVARAT GRAISI MARIA TA

Postby mail.fpc » Tue Apr 15, 2008 7:57 pm

Pai aiti uitat de indieni (din pacate nu ma refer la pieile rosii :roll: ) si de alte insecte daunatoare dar multi ca iarba Maria Ta.
Cred ca si la UltraPro_sti ai vreo 500e/luna daca te zbati putin daca ai chef de ceva actiune din Vietnam mai cauta la S&T ca astia se agita prin toata Romania acuma in rest nu stiu ce sa zic mie personal Mamdocs mi-au dat un sut intre picioruse prin 1998 ca cica FoxPro era de la clubul pionierilor si de atuncea Omonia pentru mine inseamna doar fotbal cipriot (din ala care da la jioale :wink: ).Mai nasol e cam ramas pe cazan din cauza familie (care sa facut a naibi ciprioata intre timp 8) ) dar este adevarat ca si din sursele mele care sunt din afara companiei si pot sa confirm ca nu mai sunt asa de multi romanasi pe la ei.Io n-am facultate(de invatamint taica :x )
Asa ca daca as avea 1000e in Bucuresti si posibilitatea de upgrade as trage un mare pirt de la departare pe Mamdocs dar poate iti place marea, soarele ,luna, .... cabaretul :shock: (scuze sefu :? ) Ca preturi trebuie sa sti ca si daca maninci acuma zeama de varza ( auleo ce n-as da sa beau nitica sa moara moscheia lor :P ) tot dai 100e/persoana/luna la stomac asa ca fate indian frate daca nu-ti convine.Dar ce-i al lor e pus deoparte adica:
Pai aicea cu un salariu de sa zicem 1000e traiesti decent si atita comparativ cu tarisoara noastra unde cu 1000e te bati cu tiganii si i-ti mai rinzeste si Iliescu pe la tine ca doar a facut istorie nu!. Ca sa nu mai zic ca aicea nu sunt ciini pe strada care sa-ti sfirtece copchilu. Deci o duci mai bine cu bani putini ce mai vrei ?
Cyprus in Europe ? or !
mail.fpc
Active

Re: schimbari 2008 in amdocs

Postby iursu » Thu Jul 03, 2008 10:50 am

bubulici wrote:vad din pacate ceva inactivitate aici, desi recent, Ivan Z. mi-a spus ca salarizarea s-a schimbat: 19000 EUR , nu dolari, minim , NET per annum. in ce masura este adevarat ? cat de bine se schimba situatia in sensul ca renteaza sa vii la amdocs? acum 2 ani am refuzat ca salaru era mic (in USD). aici in RO am aproape 1000EUR net...

Da, s-au marit salariile incepand cu 1 ianuarie. Sunt cam pe la suma care ai auzit-o. Dar cum bine remarcau si altii, indienii inca sunt acolo. Si asta conduce invariabil spre decimarea numarului de romani. Mai e si problema inflatiei in Cipru, care e cam mare anul asta. Dar, na, ai mare si soare, tot e mai bine ca asfalt incins si caini vagabonzi...
iursu
Interested

Return to Programatori romani in Amdocs Cipru