Invidie

Va e dor de rautate gratuita, replici de dragul de a fi bagat in seama si rea credinta? Mitocanii si alte deviatii de la un comportament civilizat, pe un forum public.

Domnu' partener!

Postby cip2006is » Wed Dec 09, 2009 8:06 pm

Sint un client al magazinului E-com, am cumparat ceva produse (laptop HP 560 cyp, calc 400 eu, imprimanta, memorii). intradevar pretzuri bune mai ales ca mai potzi negocia cu patronul "Cipriot (de foarte buna calitate atat profesionala cat si comerciala)".

Am si eu ceva intrebari:

Cate procente are partea ciprioata si cat partea romaneasca?

sau

Este adevarat ca orice roman, care lucra la un patron cipriot ca si angajat(lucrator), lucreaza in parteneriat?

pai daca e asha .... hai salutare mai dragi "parteneri" din tot Cyprus!

Rushinica mai Anakin! miroase a vanturi "partenere"!

PS: imi cer scuze! nu m-am putut abtzine de la comment! mama ce rautacios! buhaha :D
cip2006is
Active

Postby cip2006is » Wed Dec 09, 2009 10:43 pm

anakin wrote:Mi-as fi dorit daca se putea...sa-mi fi trimis mesaje in particular...legate de orice fel de alte intrebari offline.
Cu siguranta nu intereseaza pe nimeni , nici intrebarile tale cip..si nici raspunsurile mele.
Nici pe tine nu ar fi trebuit sa te intereseaze, dar hai sa lasam potentiali clienti sa lase comentarii legate la oferte.

P.S. Deschideti un topic unde ma puteti intrebati orice daca tot tineti sa va vada tot poporul.

"Pregatim ceva frumos pe viitor dar momentan e abea inceputul. Idei ar fi. "

"Tin sa precizez ca nu e magazin 100% Romanesc. Sunt in parteneriat cu un Cipriot (de foarte buna calitate atat profesionala cat si comerciala). "

Nu ma pot opri din ras! lolozaur! Claudiu, nu cred ca mai pot adormi in seara asta! Marketing de marketing!

oameni buni! magazinul chiar e bun, am cumparat si o sa mai cumpar de acolo. daca mergetzi cu o recomandare putetzi obtzine discount bun. daca nu avetzi recomandare spunetzi ca il stitzi pe Claudiu (adica Anakin) si el v-a trimis acolo. la unele produse e chiar mai eftin ca la e-shopcy. un exemplu: monitor de 24" LG la 200 eu. mukhti!
Daca avetzi noroc poate il gasitzi si pe Anakin in magazin si nu mai sint probleme cu limbile... greaca sau engleza, partenerul Anakin fiind un fin cunoscator al ambelor.
Cumparaturi inspirate dragi romani va doresc si vinzare buna lu' Anakin.

PS: Anakin! eu chiar sint un client fidel ... si inca potentzial!
cip2006is
Active

Return to Rautate gratuita