Nou portal de joburi in Cipru

Unde lucrati, in ce conditii, acte si angajatori. Cat de usor/greu este sa-ti gasesti de lucru.
Anunturi joburi disponibile sau cereri de job. Joburi si firme de recrutare in Cipru.

Moderator: compy

Nou portal de joburi in Cipru

Postby sampology » Wed Nov 18, 2009 12:11 am

S-a lansat un nou portal de job-uri in Cipru, WorkJOBS Cyprus. Nu prea sunt job-uri postate, dar sistemul va ajuta sa va creati CV-urile destul de repede si simplu.
In curand vor fi si anunturi; deja contactam firme de recrutare in vederea unor colaborari.
Multa bafta! Daca aveti ceva nelamuriri, trimite-ti un e-mail pe support@workjobs.com.cy :)
sampology

Postby funk » Wed Dec 09, 2009 9:35 am

Chiar era nevoie de un portal pentru locuri de munca! Mi-am facut cont deja, sper sa vina si job-urile cat mai repede :-)
I plan to live forever, so far so good.
funk
Active

Postby compy » Thu Dec 10, 2009 7:14 am

Eu mi-am schimbat locul de munca prin intermediul unui portal de joburi cipriot (cyprusjobs.com). Un CV bine facut, experienta relevanta in domeniu, engleza la nivel conversational (la mine e nivel avansat) si mai ales, un job anterior in Cipru, nu pot ramane fara ecou. Cipriotii cauta personal calificat roman, dar nu trebuie sa ne lasam mai prejos la salarizare. Negociati la sange, stiinta costa, mai ales cand e vorba de studii superioare!
E foarte buna ideea lansarii unui nou portal si doresc succes tuturor in vederea gasirii slujbei care sa le aduca intr-adevar satisfactie morala si materiala, ca doar de-aia am venit tocmai aici, nu?
compy
Moderator

Return to Locuri de munca in Cipru, conditii de lucru