Ayia Napa

Unde lucrati, in ce conditii, acte si angajatori. Cat de usor/greu este sa-ti gasesti de lucru.
Anunturi joburi disponibile sau cereri de job. Joburi si firme de recrutare in Cipru.

Moderator: compy

Ayia Napa

Postby cis_calin88 » Tue Jul 07, 2009 6:55 am

Ne-am hotarat sa mergem in Ayia Napa ...Imi puteti spuneti care stiti ce fel de joburi is acolo si cam la ce pret e chiria .
cis_calin88

Postby cis_calin88 » Tue Jul 07, 2009 6:58 am

Plecare se va face pe 15 iulie adica peste 1 sapt ...Si as vrea sa imi fac o ideie ce ne asteapta acolo pe mine si pe prietenul meu .
cis_calin88

Postby Dragon » Tue Jul 07, 2009 7:03 am

Va asteapta vremuri nasoale. Aud ca turistii se numara pe degete. Iar unde nu-s turisti nu-s nici locuri de munca in turism. Plajele sunt pline de ciprioti; iar cipriotii nu stau la hotel, nu inchiriaza masini, nu mananca la restaurant (atat de des precum strainii). In alti ani erau pline de englezi.
Dragon
Active

Postby klax187 » Wed Jul 08, 2009 10:39 pm

Dragon cam vorbesti in necunostinta de cauza, vorbesti din auzite. si eu am auzit ca anu trecut erau mai multi turisti....da asta n`o stiu, ce stiu insa, fiind in Ayia Napa acum e ca locuri de munca se mai gasesc, cei drept cam greu si mai mult ca PR (de regula cauta britanici).
Sunt in Ayia Napa de 1 luna si vreo 2 saptamani cred, mai exact am venit pe 27 mai aci.
Chiar la hotelul unde lucrez eu vor fi 2 locuri vacante ca ospatar incepand de Sambata.
Cum spuneam sunt ceva locuri de munca da e cam greu si treaba nasoala e ca la hotel salarul e cam mic (eu am 600 de euro) si tipsu este aproape inexistent.
Dak mai ai intrebari sau nelamuriri andrei_klax e id meu de mess si te ajut!
klax187
Active

Postby Dragon » Thu Jul 09, 2009 6:13 am

Pai pana acum ai confirmat ce am zis eu.

Recapitulez:

1. Joburi aproape inexistente si se cauta britanici.
2. Salarii mici de maxim 600 de euro
3. Tips inexistent.

Asta inseamna la tine explozie de turisti?
Dragon
Active

Postby shatulina » Fri Jul 10, 2009 9:31 am

Daca as veni la lucru in Cipru probabil ca as alege sa merg sa caut la restaurantele din Protaras, daca nu as avea succes as lua la rand toate restaurantele de pe Sea Road (Limassol) :)

Bafta oricum!
Why not buying cosmetics online, it's fast and easy.
www.beauty4alls.com
shatulina
Moderator

Postby klax187 » Mon Jul 13, 2009 10:18 pm

Dragon wrote:Pai pana acum ai confirmat ce am zis eu.

Recapitulez:

1. Joburi aproape inexistente si se cauta britanici.
2. Salarii mici de maxim 600 de euro
3. Tips inexistent.

Asta inseamna la tine explozie de turisti?

Recapitulez si eu
Ori esti ..... ori te faci ? Ca altfel nu`mi explic.
Daca atat ai inteles din ce`am scris eu ai tot respectul meu si prefer sa nu`mi mai citesti mesajele niciodata!
Apropo vorbeam cu antevorbitorul tau! (pentru tine asta inseamna cel care vorbea inaintea ta)
klax187
Active

Postby Dragon » Tue Jul 14, 2009 7:05 am

Vorbesti cu antevorbitorul meu si incepi postul cu Dragon. Ai salariu mai mic decat minim pe economie in Cipru si tot eu sunt ori prost ori ma prefac?

Serifule, eu sunt de 3 ani in Cipru, iti spun ca economia Ciprului se duce in jos, turismul e scazut grav de tot comparativ cu anul trecut, situatia e mov.

Dar ma rog, tu amageste-te ca turismul e in floare si ca o sa iti creasca salariul. Eu iti spun ca in toamna vei fi dat afara daca lucrezi in turism.
Dragon
Active

Re: Ayia Napa

Postby eded » Thu Aug 06, 2009 12:47 pm

cis_calin88 wrote:Ne-am hotarat sa mergem in Ayia Napa ...Imi puteti spuneti care stiti ce fel de joburi is acolo si cam la ce pret e chiria .

Parerea mea este ca v-ati hotarat prea tarziu pt un job in turism...asta ar insemna ca mai aveti de castigat cam 2 salarii si jumatate,pana se termina sezonul.
eded
Active

Ayia Napa

Postby cis_calin88 » Fri Dec 11, 2009 10:24 pm

Ce pot sa va spun din experienta numita ayia napa ...A fost foarte greu la inceput dar am reusit prietenul meu si-a gasit in 6 zile iar eu in 12 zile locuri de munca nu sfatuiesc pe nimeni sa faca si sa incerce ca si noi ...In materie de salariu am prins 3 salarii deci ne-am scos bani investiti si un plus deci in total a fost bine . Trebuie sa aveti un nivel bund e limba engleza !! bafta
cis_calin88

Return to Locuri de munca in Cipru, conditii de lucru