Repar laptop-uri si calculatoare in Cipru Limassol

Ai gasit un mecanic auto mai bun? Recomanda-l aici. Cauti un notar mai ieftin? Intreaba aici.

Postby joohhnnyy » Mon Feb 01, 2010 7:39 pm

eu am cerut un sfat.... imi cer scuze daca am fost cumva rautacios....

am inteles si cu antivirusurile si cu dvd-rw-ul.l-am pus pe al meu la alt leptop schimband acea clema metalica... a mers fara probleme...

hai sa ne auzim sanatosi si voiosi..
joohhnnyy
Active

Postby giocondaalis » Mon Feb 01, 2010 8:02 pm

Buna seara din nou.Dupa cum vad sunt unii tehnicieni care nu stiu ce vorbesc.DVD-RW-ul exista pe doua conexiuni principale, folosite cel mai des : ATA sau S-ATA.Daca vrei sa schimbi DVD-RW trebuie sa stii care din acestea doua sunt.In legatura cu antivirusul,eu consider Avast cel mai bun antivirus actual, iar atunci cand recomand ceva o fac in asa fel incat sa poate oricine sa se bucure de el.Daca se poate instala un antivirus gratuit care este f bun atunci de ce sa dai banii pe unul cu licenta?.Se pare ca alti "tehnicieni" inainte de toate vor sa scoata bani vanzand licente.Lucrez la o firma care repara laptopuri, asigura garantie si vinde in tot Ciprul, este singurul importator din USA.Ceea ce nu pot repara alte firme trimit la noi.Va rog cei care utilizati antivirusi spuneti-va parerea despre acestia.Haideti sa vorbim despre diferite subiecte, iar tehnicienii care spun sa nu-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala sa-i ignoram pt ca pierdem timpul degeaba.Sau daca voi credeti ca nu are rost sa mai intru pe cyprus alien spuneti-mi cu ce am gresit si nu voi mai intra.Vreau sa vad si parerea altora.Va multumesc.
giocondaalis
Interested

Postby anakin » Tue Feb 02, 2010 9:27 am

La primul tau reply dupa ce am postat eu am crezut ca nu ai inteles ce am zis....Acum la al doilea sunt clar convins..ca intelegi ce vrei...
Eu chiar ma bucur ca vrei sa ajuti oameni...dar sa imi intorci vorbele cum vrei tu....e chiar deplasat... Te-as ruga sa recitesti ce am scris...banuiesc ca intelegi limba Romana si nu trebuie sa explic.

P.S. Nu trebuie sa ma consideri unul care incearca sa iti dea peste nas....doar am spus ca subscriu la ce spui..dar vad k te incapatzanezi sa dai tu peste nas.

P.S.2. Fara sa stii , ai si discutat cu mine la telefon...Din moment ce spui ca firma ta e "importator unic din USA" , cred ca stiu despre ce firma este vorba. Incearca sa-ti aduci aminte daca nu cumva ai schimbat un hard drive acum vreo 2 saptamani , iar el nefiind pe stoc , ti-am dat unda verde sa imi dai altul mai mic...treaba fiind prea urgenta.

P.S.3. Cumva ma cheama Eugene Kaspersky ca sa scot bani de pe vanzarea de antivirusuri ? ...... Continuati treaba pe forum... nu o sa mai postez nimic
anakin
Active

Postby joohhnnyy » Tue Feb 02, 2010 7:08 pm

hai salut.din vorbele voastre,pareti baieti destul de inteligenti sa continuati in ritmul acesta.incercati sa va rezumati la ajutorul pe care-l puteti oferii celor care nu-s in domeniu si au un calculator si cand se strica,spera sa gaseasca undeva o solutie.impartasiti si acestora din cunostintele voastre si toata lumea v-a fi multumita.

eu v-am multumit si am sa v-a multumesc pentru fiecare sfat pe care il postati... hai poate bem si vre-o bere doo..... fac eu cinste... :)
joohhnnyy
Active

Postby bizkitt » Tue Feb 02, 2010 8:16 pm

joohhnnyy lasai pe cei doi technicieni ei fac un fel de "cock fight" (lupta intre cocosi) :D glumeam.. un sfat prietenesc daca ai grija la ce pagini accesezi poate nu o sa ai de aface cu virusi asta zic eu care nu sunt technician IT doar am si eu o oarecare experienta de min 10 ani de net si de pc uri.. in sept mi-am cumarat pc ul de la magazinul unde lucreaza pardon e partener anakin si nu folosesc deloc antivirus si uite nu am nici o problema cu PC ul singurul lucru cu care mai scanez este malwarebytes un antimalware. Zilnic stau cam 4-5 ore pe net si am o gramada de bookmarkuri deci nu pot sa zic ca folosesc doar messengerul si mail ul. Sper sa nu ma intelegi gresit dar cred ca si technicienii nostri pot confirma ca deobicei problemele de PC sunt din cauza utilizatorului. Bafta si foloseste avastul ca este bun.
bizkitt
Active

Postby realwahl » Thu Feb 04, 2010 6:16 pm

@giocondaalis - nu are nici un rost sa te superi, mai ales ca anakin chiar ti-a dat dreptate!
In fond, oricum, fiecare are dreptul la propria opinie. Eu folosesc AVG (de care nu sunt f. multumit), insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne scoatem ochii pentru asta! Hai sa acceptam ca... ceilalti pot avea alta parere decat noi si ca uneori pot chiar avea dreptate! Ce zici?
Be the change you wish to see in the world. (Mahatma Ghandi)
realwahl
Site Admin

Postby giocondaalis » Fri Feb 05, 2010 9:57 am

Salut...nu sunt suparat, pentru ca nu am de ce.....ai dreptate, oricine are dreptul la replica. Pe de alta parte mie nu imi plac discutiile in contradictoriu....
Astept intrebari referitoare la laptop-urile sau calculatoarele voastre...

Numai bine!
giocondaalis
Interested

Postby joohhnnyy » Fri Feb 05, 2010 10:38 am

^laudabila atitdine...

recomanda-mi un player bun,te rog..
joohhnnyy
Active

Postby bizkitt » Fri Feb 05, 2010 2:02 pm

joohhnnyy media player classic :D sau VLC su BSplayer sunt foarte bune daca ai si codecuri bune de ex k-lite,ace mega codec, nimo etc etc... :D incearca mai multe playere si folosestel pe cel care iti place, pt mine astea sunt ok poate pentru altii nu prea sau poate au ei.. e bine sa incerci mai multe. PS. sper ca teai referit la player media :D
bizkitt
Active

Postby joohhnnyy » Fri Feb 05, 2010 7:00 pm

am omis sa precizez... da.player media.merci mult....
joohhnnyy
Active

PreviousNext

Return to Unde este mai ieftin