Multumesc tuturor colaboratorilor, prietenilor si clientilor!
Service GSM profesional, experienta de peste 8 ani, reparatii hardware si software pentru toata gama de telefoane mobile: Nokia, iPhone, HTC, Blackberry, Sony-Ericsson, Samsung, LG, Alcatel, China phones etc.
GSM: Decodari, deblocari, refaceri software, reparatii hardware, recuperari date, schimbare pachet limba.
GPS: Instalari programe GPS si harti, deblocari device-uri, reparatii hardware
CAR-Radio: Decodari, reparatii hardware.
Normal, pentru conationalii mei, preturile sunt MAI MICI!
Pentru fiecare membru ACTIV al acestui forum ofer o decodare GRATUITA!Postati modelul telefonului/modemului si vom vedea daca il pot face online/remote sau va trebui sa-l am in service.
Posed o vasta si indelungata experienta si un numar mare de echipamente pentru service-ul software.Si da, ma laud

Pentru cei care nu sunt din Larnaca, pot folosi cu incredere serviciile firmelor de curierat/taxi existente: ACS, Akis Express, Travel Express.
Estimarile costurilor reparatiilor sunt GRATIS.
George
99295071
http://www.oblio.tel
P.S.
Colaborez cu multe shopuri/puncte de service GSM din Cipru, asa ca inainte de a va hotari sa duceti telefonul intr-un service, dati-mi un mesaj privat cu numele sau locatia lui, in ideea sa economisiti adaosul acelui "service", telefonul ajungand tot la mine in final.
P.P.S
Am uitat sa mai actualizez acest post, intre timp pot decoda si Nokia modelele noi (asa numitele SL3).De fapt, pot decoda aproape orice telefon de pe piata...