Pai tocmai asta e ca nu mai inteleg nimic si daca e sa revenim la subiect despre ce era vorba ca poate as putea sa va dau un sfat ma refer aicea la amindoi.
Concluzionind ati putea ca fiecare dintre voi sa mai scrie odata esenta problemei cu detaliile cit mai precise.Promit sa raspund cit mai repede cu putinta.
Ar trebui sa stiti (daca sunteti din Romania) ca Cipru e o insula mica cam cit 2 judete de pe la noi si pe deasupra mai este si impartita in doua de catre turci.Care fie vorba intre noi au luat cea mai fertila parte a insulei dar bine le-au facut.Oricum populatia toatei insule este mai mica ca a Bucurestiului iar comunitatea romaneasca de aici este la fel ca cea a Antarticei din Bucuresti adica multimea vida si mai mult pe aicea predomina femeile casatorite sau nu cu iubirea vietii lor ciprioii.
In general romanasii de pe aici lucreaza ca apucatii pentru motivele lor personale si nu ii condamn dar nu mai au timp sa mai scrie (ai dracu prefera doar sa citeasca

) ca vin super obositi sau au alta treba si cam toti lucreaza cam 5-6 zile/saptamina asa ca asta e situatia noastra pe aici. E nasoala dar asta este.
Oricum Amdocsu nu mai este ce a fost parerea mea. Si crede-ma am o experienta ciprioata de peste 10 ani dar daca nu ma crezi asta e. A si inca ceva :
Daca discutia deviaza ma retrag diplomatic ,din acest motiv nu am nici un prieten roman aici si nici nu cred ca o sa apuc eu ziua aceea dar asta e ......Cipru