sales manager (teren) - Limassol

Anunturi de joburi disponibile. Puteti publica inclusiv anunturi vazute in vitrina magazinelor sau la diferite hoteluri, daca aveti datele de contact.

sales manager (teren) - Limassol

Postby marcorox » Tue Feb 17, 2015 3:27 am

Buna ziua,

Arena este o agentie de munca temporara cu sediu in Bucuresti. Suntem interesati sa incepem sa ne dezvoltam in Cipru, plasand personal roman (in special) in domeniile retail si horeca.
In prima faza, intentionam sa lucram in remote, urmand sa deschidem un birou fizic dupa acest sezon estival, daca rezultatele vor fi conforme asteptarilor noastre.
In acest context, suntem in cautare de o persoana domiciliata in Limassol, care sa deschida piata gasind contacte si contracte comerciale.
In prima faza evaluam atat persoane care isi doresc un job full time, cat si cele care ofera disponibilitate pentru un part-time (in acest caz min. 20 ore/saptamana).

Oferim:
- remunerare fixa de baza in functie de persoana
- decontare cheltuieli (telefon, deplasari, protocol, marketing etc.)
- plan de variabil absolut motivant
- suportul unei firme structurate

Cautam:
- fundamental: capacitati interpersonale!!! Este un job in care cel putin 80% din timp este petrecut pe teren. Daca nu va simtiti comfortabil(a) intrand in vorba cu un necunoscut, cel mai probabil nu este jobul potrivit pentru Dvs.
- persoana cu o experienta personala si personala semnificativa in Cipru
- domiciliu in Limassol
- engleza fluent, rusa este considerata un avantaj (din acest motiv evaluam cu interes aplicantii din Rep. Moldova - daca au cetatenie UE)
- competente in folosirea calculatorului (cel putin softurile de comunicare, Office si aplicatiile Google)

O experienta specifica in domeniul nostru de activitate nu este necesara. Ce cautam este atitudinea potrivita, disponibilitate de a demonstra - inainte de a cere si capacitate de a lucra cu obiective clare, dar fara un management direct foarte strict.

Cei interesati sunt rugati sa trimita un cv si o poza la adresa marcor.arena@gmail.com.

Multumesc

marcorox
Interested
 
Posts: 5
Joined: Tue Feb 14, 2012 6:46 pm

Return to Ofer un loc de munca in Cipru

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron