Depozit la o banca din Cipru (Limassol)

Informatii despre firma, despre conditiile si perpectivele pe care le ai de dezvoltare. Opinii ale celor care lucreaza aici, intrebari ale celor care se gandesc sau s-au hotarat deja sa vina.

Moderator: shatulina

Depozit la o banca din Cipru (Limassol)

Postby RaduT » Mon Jul 30, 2007 3:56 pm

Salut,

Probabil ca peste o luna (daca imi ies analizele OK) ma voi alatura si eu echipei de la Amdocs (testare).
Vreau sa ma informez in prealabil care este cea mai eficienta modalitate de cont de economii la o banca din Cipru (nu ma intereseaza investitiile).
Va multumesc anticipat.
RaduT
Interested

Postby shatulina » Sun Aug 05, 2007 10:44 pm

BOC (Bank of Cyprus) ofera o dobanda de 3.5-4%, in functie de suma depusa... din cate am inteles exista si un fel de CEC (aici se numeste altfel dar imi scapa numele in momentul asta care ar avea o dobanda de pana la 6% (tot in fctie de suma depusa). :roll: O optiune are fi un cont la termen cu dobanda capitalizata (cel mai bine e sa te duci direct la banca cand ajungi si sa discuti cu ei, nu exista date fixe scrise undeva (daca altcineva gaseste, dati de stire :wink: ).
Why not buying cosmetics online, it's fast and easy.
www.beauty4alls.com
shatulina
Moderator

cont de economii

Postby Andrei.Has » Tue Jan 06, 2009 8:44 pm

Banca Transilvania (in Nicosia) iti ofera depozite de economii cu dobanda incepand de la 4.5% (pana la 24.999 EUR), 5% peste 25.000 EUR.
Recomand insa sa combinati contul de economii cu depozitele fixe, care vor fi tot timpul mai bine remunerate; de exemplu, in prezent avem un depozit la 77 zile cu 7%/an, indiferent de suma.
Internet Banking-ul e disponibil pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi in Nicosia cand doresti sa faci operatiuni.
Andrei.Has
Interested

Return to Programatori romani in Amdocs Cipru