joohhnnyy wrote:merci tare mult de pot..... am sunat...sorin nu mai lucreaza la aceea companie dar m-a pus in legatura cu cineva de acolo .tre' sa mai astept....
pana atunci....poate mai stiti si altele...
merci tare mult inca o data
Nu era rau daca "Joohhnnyy" ar fi scris ce-a rezolvat. Cand suntem in "deriva" cautam ajutor, iar daca l-am gasit, unii din noi, uitam sa mai revenim pe forum.
Eu am incercat sa aflu cat mai multe despre Cipru, dat fiind faptul ca mi s-a oferit aici un job. Inca habar nu am daca totul e pe bune (voi stii asta in curand) dar macar am reusit sa-mi fac o parere. De fapt, parerile sunt pro si contra, pentru ca sunt in functie de persoanele care le scriu.
Vreau sa spun ca totusi am gasit multe persoane din Cipru amabile sa-mi raspunda la intrebarile mele si asta mi-a intarit credinta ca nu trebuie sa fim pusi cu totii in aceeasi oala si ca omul, indiferent de natie, este OM. Cu totii mi-au dat sfaturi despre cum sa ma descurc in Cipru in caz ca as ajunge acolo.
Si pe aceasta cale multumesc romanilor din Cipru pentru amabilitatea lor si promit sa revin cu noutati cat de repede le voi avea.
Pana atunci, multa sanatate tuturor!